Forum

Powrót Warunki udziału: zdolność do występowania w obrocie gospodarczym / uprawnienia do prowadzenia określonej działalności gospodarczej

J.

Joanna .....

58

Mam do realizacji robotę budowlaną w formule "zaprojektuj i wybuduj". Podpowiedzcie mi proszę, co proponujecie do zamieszczenia w warunkach udziału w postępowaniu dotyczących zdolności do występowania w obrocie gospodarczym, a co do uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej?
(chodzi też o to gdzie umieścić CEIDG?, gdzie np. wpis do Izby Inżynierów Budownictwa - kierownicy budowy, itp.) Będę wdzięczna za podpowiedź.
Mam do realizacji robotę budowlaną w formule "zaprojektuj i wybuduj". Podpowiedzcie mi proszę, co proponujecie do zamieszczenia w warunkach udziału w postępowaniu dotyczących zdolności do występowania w obrocie gospodarczym, a co do uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej? (chodzi też o to gdzie umieścić CEIDG?, gdzie np. wpis do Izby Inżynierów Budownictwa - kierownicy budowy, itp.) Będę wdzięczna za podpowiedź.
0
2021-02-04 14:19 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

CEIGD lub KRS nie wpisuje się do warunków udziału w postępowaniu. Można ewentualnie żądać tych dokumentów w zakresie przesłanek braku podstaw wykluczenia.
CEIGD lub KRS nie wpisuje się do warunków udziału w postępowaniu. Można ewentualnie żądać tych dokumentów w zakresie przesłanek braku podstaw wykluczenia.
0
2021-02-04 15:11 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy