Forum

Powrót podpis zweryfikowany nieprawidłowo

W.

Wioleta .....

2

Mam Pytanie, czy dobrze myślę.... przy sprawdzaniu oferty program Szafir niekompletnie zweryfikował (Obiekty referencji są niespójne!) mi załącznik do oferty - formularz asortymentowo-cenowy. Pozostałe dokumenty w ofercie zweryfikowane prawidłowo.
czy w takiej sytuacji odrzucam ofertę na podst. art. 89.1.2?
Mam Pytanie, czy dobrze myślę.... przy sprawdzaniu oferty program Szafir niekompletnie zweryfikował (Obiekty referencji są niespójne!) mi załącznik do oferty - formularz asortymentowo-cenowy. Pozostałe dokumenty w ofercie zweryfikowane prawidłowo. czy w takiej sytuacji odrzucam ofertę na podst. art. 89.1.2?
0
2021-02-02 11:18 0

M.

Magdalena .....

14

W przypadku błędów dotyczących integralności przy weryfikacji podpisu warto spróbować weryfikacji w innym programie. Ja przy błędach zawsze sprawdzam w trzech i najczęściej okazuje się, że w pozostałych dwóch już jest ok...
W przypadku błędów dotyczących integralności przy weryfikacji podpisu warto spróbować weryfikacji w innym programie. Ja przy błędach zawsze sprawdzam w trzech i najczęściej okazuje się, że w pozostałych dwóch już jest ok...
0
2021-02-02 11:40 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy