Forum

Powrót oświadczenia z ar 56 komisji przetargowej

M.

Małgorzata .....

99

przygotowuję regulamin pracy komisji przetargowej. do czyich obowiązków należy odbieranie od członków komisji oświadczenia z art. 56? Kierownika zamawiającego czy przewodniczącego, czy raczej napisać że kierownik zcedowuje to na przewodniczącego?
przygotowuję regulamin pracy komisji przetargowej. do czyich obowiązków należy odbieranie od członków komisji oświadczenia z art. 56? Kierownika zamawiającego czy przewodniczącego, czy raczej napisać że kierownik zcedowuje to na przewodniczącego?
0
2021-01-28 14:22 0

B.

Bartłomiej .....

16

Ja u siebie w regulaminie mam, że odpowiedzialny jest za to przewodniczący.
Wszystko zależy od tego co sobie przyjmiecie i tak naprawdę od "dostępności" kierownika zamawiającego. Pytanie tylko czy jest sens wpisywać kierownika zamawiającego jak pewnie faktycznie to kto inny (tj. nie kierownik) będzie na co dzień tego pilnował.
Ja u siebie w regulaminie mam, że odpowiedzialny jest za to przewodniczący. Wszystko zależy od tego co sobie przyjmiecie i tak naprawdę od "dostępności" kierownika zamawiającego. Pytanie tylko czy jest sens wpisywać kierownika zamawiającego jak pewnie faktycznie to kto inny (tj. nie kierownik) będzie na co dzień tego pilnował.
0
2021-01-28 14:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy