Forum

Powrót ogłoszenie o udzieleniu zam DUUE - brak części

B.

Barbara .....

0

Daję ogłoszenie o udzieleniu zamówienia w DUUE. Zamówienie podzielone na 3 części. Sekcja II "przedmiot" wszędzie pięknie wskakują mi poszczególne części, przechodzę dalej. W sekcji V udzielenie zamówienia wypełniam część nr 1 i w tym momencie problem - przechodząc "dalej" przechodzę od razu do sekcji VI - nie mam miejsca na informacje o udzieleniu zam dla części 2 i 3. Przejrzałam wszystko kilka razy, wylogowywałam się itp.
Mieliście taki problem?

EDIT:
Wiedziałam, że jak tu napiszę to się znajdzie - informacja dla takich przypadków jak ja ;) - pierwsza strona ogłoszenia "pytania wstępne" / "Liczba zamówień w sekcji V"
Daję ogłoszenie o udzieleniu zamówienia w DUUE. Zamówienie podzielone na 3 części. Sekcja II "przedmiot" wszędzie pięknie wskakują mi poszczególne części, przechodzę dalej. W sekcji V udzielenie zamówienia wypełniam część nr 1 i w tym momencie problem - przechodząc "dalej" przechodzę od razu do sekcji VI - nie mam miejsca na informacje o udzieleniu zam dla części 2 i 3. Przejrzałam wszystko kilka razy, wylogowywałam się itp. Mieliście taki problem? EDIT: Wiedziałam, że jak tu napiszę to się znajdzie - informacja dla takich przypadków jak ja ;) - pierwsza strona ogłoszenia "pytania wstępne" / "Liczba zamówień w sekcji V"
0
2021-01-26 14:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy