Forum

Powrót Badanie RNC

I.

Ilona .....

5

Mam takie pytanie. W postępowaniu wpłynęło mi 12 ofert. Wykonawcy mieli podać cenę za 1 wozokilometr. 10 Wykonawców wpisało stawki ok 2 zł natomiast 2 stawki ponad 40 zł. W związku z tymi dwoma zawyżonymi cenami średnia arytmetyczna wyszła mi bardzo wysoka i praktycznie każdego z wykonawców muszę wzywać o wyjaśnienie rażąco niskiej ceny.
Czy mogę jakoś odstąpić od tej czynności przez to że 2 oferty zawyżyły ceny? Nasza wartość zamówienia za wozokilometr ok 2,80 zł
Mam takie pytanie. W postępowaniu wpłynęło mi 12 ofert. Wykonawcy mieli podać cenę za 1 wozokilometr. 10 Wykonawców wpisało stawki ok 2 zł natomiast 2 stawki ponad 40 zł. W związku z tymi dwoma zawyżonymi cenami średnia arytmetyczna wyszła mi bardzo wysoka i praktycznie każdego z wykonawców muszę wzywać o wyjaśnienie rażąco niskiej ceny. Czy mogę jakoś odstąpić od tej czynności przez to że 2 oferty zawyżyły ceny? Nasza wartość zamówienia za wozokilometr ok 2,80 zł
0
2021-01-20 10:55 0

P.

Piotr .....

3

Ja bym odstąpił od wezwania
Ja bym odstąpił od wezwania
0
2021-01-20 11:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy