Forum

Powrót pomyłka Zamawiającego

A.

Anna .....

1

Dzień dobry, przekazując dokumenty do archiwum zauważyłam, że w informacji z otwarcia ofert podałam kwotę 175000 zł brutto, mimo, że w szacowaniu mam 172000zł brutto. Była złożona 1 oferta, z wykonawcą podpisano umowę. Czy zamieścić sprostowanie? Otwarcie ofert było rok temu(!)... Czy grozi za to coś zamawiającego?
Pozdrawiam!
Dzień dobry, przekazując dokumenty do archiwum zauważyłam, że w informacji z otwarcia ofert podałam kwotę 175000 zł brutto, mimo, że w szacowaniu mam 172000zł brutto. Była złożona 1 oferta, z wykonawcą podpisano umowę. Czy zamieścić sprostowanie? Otwarcie ofert było rok temu(!)... Czy grozi za to coś zamawiającego? Pozdrawiam!
0
2021-01-19 17:48 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Ma Pani na myśli informację o kwocie jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na realizację zamówienia? Ta kwota może być wyższa niż kwota szacunkowa brutto i to nie jest żaden błąd.
Ma Pani na myśli informację o kwocie jaką Zamawiający zamierzał przeznaczyć na realizację zamówienia? Ta kwota może być wyższa niż kwota szacunkowa brutto i to nie jest żaden błąd.
0
2021-01-20 07:39 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy