Forum

Powrót e-zamówienia problem z wrzuceniem podpisanego wniosku przy zakładaniu konta

J.

Joanna .....

5

Mam problem przy rejestracji na platformie e-zamówienia z wrzuceniem podpisanego wniosku o zarejestrowanie konta.
Mam plik z podpisem Euro Cert, plik jest prawidłowo podpisany wg instrukcji, która znajduje się w centrum pomocy, jednak platforma odrzuca plik komunikatem: Zły format pliku, obsługiwany format to xml. Plik ma nazwę: danePodmiotu.xml.XAdES
Mam problem przy rejestracji na platformie e-zamówienia z wrzuceniem podpisanego wniosku o zarejestrowanie konta. Mam plik z podpisem Euro Cert, plik jest prawidłowo podpisany wg instrukcji, która znajduje się w centrum pomocy, jednak platforma odrzuca plik komunikatem: Zły format pliku, obsługiwany format to xml. Plik ma nazwę: danePodmiotu.xml.XAdES
0
2021-01-13 13:43 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Trzeba usunąć rozszerzenie Xades z nazwy pliku i wtedy przejdzie bez problemu. Zostawić tylko nazwę "danePodmiotu.xml"
Trzeba usunąć rozszerzenie Xades z nazwy pliku i wtedy przejdzie bez problemu. Zostawić tylko nazwę "danePodmiotu.xml"
0
2021-01-13 13:53 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy