Forum

Powrót ZUS a tarcza antykryzysowa - ODMOWA

P.

Paweł .....

0

Otrzymałem decyzję odmowną o świadczenie w ramach tarczy antykryzysowej.
Gdzie mogę się odwołać od tej decyzji?
Otrzymałem decyzję odmowną o świadczenie w ramach tarczy antykryzysowej. Gdzie mogę się odwołać od tej decyzji?
0
2020-10-21 08:37 0

O.

Olga .....

1

Znalazłam to na jednej ze stron o Tarczy Antykryzysowej:
"Jak stanowi art. 15 zv powyższej ustawy, odmowa prawa do świadczenia postojowego następuje w formie decyzji. Od decyzji odmownej przysługuje odwołanie do właściwego sądu w terminie i według zasad określonych w przepisach ustawy z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 2019 r. poz. 1460, z późn. zm.) dla postępowań w sprawach z zakresu ubezpieczeń społecznych."
Znalazłam to na jednej ze stron o Tarczy Antykryzysowej: "Jak stanowi art. 15 zv powyższej ustawy, odmowa prawa do świadczenia postojowego następuje w formie decyzji. Od decyzji odmownej przysługuje odwołanie do właściwego sądu w terminie i według zasad określonych w przepisach ustawy z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 2019 r. poz. 1460, z późn. zm.) dla postępowań w sprawach z zakresu ubezpieczeń społecznych."
0
2020-10-22 08:37 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy