Forum

Powrót facebook

A.

Anna .....

Fachowiec 145

Zamówienia publiczne w trybie kryzysowym - grupa na facebooku. Korzystacie również z tej formy zdobywania wiedzy ?
Właśnie dołączyłam, ale jeszcze się nie wdrażałam. Kończy się mi na EduStrefie termin ważności konta, więc tonący brzytwy się chwyta, gdzie by tu nie stracić kontaktu z tak wspaniałymi forumowiczami. Pracodawca nie ma kasy, przedłużałam terminy jak się dało za punkty prawie 5 m-cy. I zbliża się nieuchronnie, że będę miała zablokowane konto. To może się spotkamy w grupie na face. Żal się z wami rozstawać, ale cóż samo życie, kiedyś będzie reaktywacja. Dziękuje jesteście wspaniali
Zamówienia publiczne w trybie kryzysowym - grupa na facebooku. Korzystacie również z tej formy zdobywania wiedzy ? Właśnie dołączyłam, ale jeszcze się nie wdrażałam. Kończy się mi na EduStrefie termin ważności konta, więc tonący brzytwy się chwyta, gdzie by tu nie stracić kontaktu z tak wspaniałymi forumowiczami. Pracodawca nie ma kasy, przedłużałam terminy jak się dało za punkty prawie 5 m-cy. I zbliża się nieuchronnie, że będę miała zablokowane konto. To może się spotkamy w grupie na face. Żal się z wami rozstawać, ale cóż samo życie, kiedyś będzie reaktywacja. Dziękuje jesteście wspaniali
0
2020-07-24 08:27 1

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Konto Pani nie przepadnie, a i pracodawca pewnie w końcu znajdzie środki na szkolenia. Doskonale rozumiem Pani sytuację, ponieważ pracuję w jst i sytuacja u mnie z pieniędzmi na szkolenia jest podobna. Dlatego teraz korzystam z covidowej sytuacji i zapisuję się na wszystkie darmowe webinary jakie znajduję w sieci (na facebooku również ich nie brakuje). Ja jednak wzbraniam się przed korzystaniem z facebooka po godzinach pracy dlatego nie zapisuję do zamówieniowych grup - dbam o swoje zdrowie psychiczne ;) Do zobaczenia na forum za jakiś czas jak odzyska Pani dostęp.
Konto Pani nie przepadnie, a i pracodawca pewnie w końcu znajdzie środki na szkolenia. Doskonale rozumiem Pani sytuację, ponieważ pracuję w jst i sytuacja u mnie z pieniędzmi na szkolenia jest podobna. Dlatego teraz korzystam z covidowej sytuacji i zapisuję się na wszystkie darmowe webinary jakie znajduję w sieci (na facebooku również ich nie brakuje). Ja jednak wzbraniam się przed korzystaniem z facebooka po godzinach pracy dlatego nie zapisuję do zamówieniowych grup - dbam o swoje zdrowie psychiczne ;) Do zobaczenia na forum za jakiś czas jak odzyska Pani dostęp.
0
2020-07-24 08:45 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy