Forum

Powrót usługa promocyjna z projektu

R.

Renata .....

14

Dzień dobry, otrzymałam wniosek od merytorycznych na przeprowadzenie postępowania o udzielenia zamówienia publicznego na usługę promocyjną i informacyjną projektu. Szacunkowa wartość zamówienia to 48 tysięcy netto. Całkowita wartość projektu wynosi kilka milionów. Projekt jest współfinansowany przez NCBiR. Środki są krajowe. w zeszłym roku dla tego projektu przeprowadzaliśmy postępowanie unijne na dostawę sprzętu komputerowego.
Czy tą usługę możemy przeprowadzić regulaminem wewnętrznym do 50 tysięcy ( taki u nas obowiązuje, bo od 50 do 130 idzie wszystko przez BIP) czy jednak powinniśmy tez unijnym ze względu na kwotę całego projektu?
Dzień dobry, otrzymałam wniosek od merytorycznych na przeprowadzenie postępowania o udzielenia zamówienia publicznego na usługę promocyjną i informacyjną projektu. Szacunkowa wartość zamówienia to 48 tysięcy netto. Całkowita wartość projektu wynosi kilka milionów. Projekt jest współfinansowany przez NCBiR. Środki są krajowe. w zeszłym roku dla tego projektu przeprowadzaliśmy postępowanie unijne na dostawę sprzętu komputerowego. Czy tą usługę możemy przeprowadzić regulaminem wewnętrznym do 50 tysięcy ( taki u nas obowiązuje, bo od 50 do 130 idzie wszystko przez BIP) czy jednak powinniśmy tez unijnym ze względu na kwotę całego projektu?
0
2024-08-20 13:27 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Zależy co macie napisane w wytycznych projektu, jeśli nie każą wam wszystkiego sumować i robić tą samą procedurą to wg mnie można regulaminem - była dostawa sprzętu, a to jest usługa promocyjna czyli nie są to tożsame zamówienia.
Zależy co macie napisane w wytycznych projektu, jeśli nie każą wam wszystkiego sumować i robić tą samą procedurą to wg mnie można regulaminem - była dostawa sprzętu, a to jest usługa promocyjna czyli nie są to tożsame zamówienia.
0
2024-08-20 13:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy