Forum

Powrót Weryfikacja warunku udziału

N.

Nina .....

26

Treść warunku udziału: Wykonawca spełni warunek, jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres był krótszy w tym okresie wykonał należycie 2 usługi polegające na przewozach regularnych na minimum 3 liniach autobusowych - każda;
W wykazie usług Wykonawca wskazał , że wykonał: zakup biletów miesięcznych szkolnych na przewóz uczniów dojeżdżających do placówek oświatowych na terenie gminy ……w 2022 roku na 8 liniach komunikacyjnych.

W Waszej ocenie Wykonawca spełnia warunek udziału czy raczej brakuj informacji o przewozach regularnych ? Proszę o opinie
Treść warunku udziału: Wykonawca spełni warunek, jeżeli Wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres był krótszy w tym okresie wykonał należycie 2 usługi polegające na przewozach regularnych na minimum 3 liniach autobusowych - każda; W wykazie usług Wykonawca wskazał , że wykonał: zakup biletów miesięcznych szkolnych na przewóz uczniów dojeżdżających do placówek oświatowych na terenie gminy ……w 2022 roku na 8 liniach komunikacyjnych. W Waszej ocenie Wykonawca spełnia warunek udziału czy raczej brakuj informacji o przewozach regularnych ? Proszę o opinie
0
2024-08-19 14:40 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Może coś tu źle zrozumiałam, ale jak dla mnie zakup biletów miesięcznych, a wykonywanie usługi przewozów to zupełnie różne rzeczy.
Może coś tu źle zrozumiałam, ale jak dla mnie zakup biletów miesięcznych, a wykonywanie usługi przewozów to zupełnie różne rzeczy.
0
2024-08-19 14:48 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy