Forum

Powrót ustawa Kamilka

A.

Anna .....

Fachowiec 439

Powiedzcie jak wygląda to u was, wiadomo, że w szpitalu sprawdzamy wszystkich pracowników, osoby sprzątające, ale nasz dyrektor zastanawia się co z Wykonawcami realizującymi sukcesywne dostawy i wchodzą do miejsc, gdzie są dzieci, albo na przykład malują oddział itd.?
Powiedzcie jak wygląda to u was, wiadomo, że w szpitalu sprawdzamy wszystkich pracowników, osoby sprzątające, ale nasz dyrektor zastanawia się co z Wykonawcami realizującymi sukcesywne dostawy i wchodzą do miejsc, gdzie są dzieci, albo na przykład malują oddział itd.?
0
2024-08-08 14:10 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

Powiem tak, osobiście jestem zdania by nie popadać ze skrajności w skrajność. O ile to malowanie oddziału jestem w stanie zaakceptować i uważam, że jest to słuszne....nikt nie siedzi i nie pilnuje tych malarzy, o tyle przy dostawach uważam, że nie jest to konieczne. Czy dostawcy rzeczywiście mają kontakt z dziećmi? Czy raczej dostarczają to jakiemuś pracownikowi, na jakimś oddziale i tylko przechodzą?
Wypowiem się też jako osoba działająca ze szpitalami i póki co żaden nie przedstawił mi takiego dokumentu - ani na usługę (serwis, szkolenia), ani na dostawę.
Powiem tak, osobiście jestem zdania by nie popadać ze skrajności w skrajność. O ile to malowanie oddziału jestem w stanie zaakceptować i uważam, że jest to słuszne....nikt nie siedzi i nie pilnuje tych malarzy, o tyle przy dostawach uważam, że nie jest to konieczne. Czy dostawcy rzeczywiście mają kontakt z dziećmi? Czy raczej dostarczają to jakiemuś pracownikowi, na jakimś oddziale i tylko przechodzą? Wypowiem się też jako osoba działająca ze szpitalami i póki co żaden nie przedstawił mi takiego dokumentu - ani na usługę (serwis, szkolenia), ani na dostawę.
0
2024-08-08 21:01 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy