Forum

Powrót PROTOKÓŁ POSTĘPOWANIA W TRYBIE PRZETARGU NIEOGRANICZONEGO

P.

Paulina .....

6

Pytanie nr 1: Co należy wpisać w protokole z postępowania w trybie przetargu nieograniczonego w rozdziale 6 "Ogłoszenia informacyjne o planowanych zamówieniach"? W ust. 1 rozdziału 6 podałam nr ogłoszenia opublikowanego w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej (który również widnieje na platformie e-zamówienia), natomiast nie wiem co wpisać w ust. 2 rozdziału 6. Czy tam należy wpisać ten sam numer ogłoszenia skoro jest on również widoczny na stronie internetowej prowadzonego postępowania?
Pytanie nr 2: Czy w rozdziale 7 ww. protokołu również należy podać ten sam nr ogłoszenia?
Pytanie nr 1: Co należy wpisać w protokole z postępowania w trybie przetargu nieograniczonego w rozdziale 6 "Ogłoszenia informacyjne o planowanych zamówieniach"? W ust. 1 rozdziału 6 podałam nr ogłoszenia opublikowanego w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej (który również widnieje na platformie e-zamówienia), natomiast nie wiem co wpisać w ust. 2 rozdziału 6. Czy tam należy wpisać ten sam numer ogłoszenia skoro jest on również widoczny na stronie internetowej prowadzonego postępowania? Pytanie nr 2: Czy w rozdziale 7 ww. protokołu również należy podać ten sam nr ogłoszenia?
0
2024-08-08 11:31 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

a robiłaś wstępne ogłoszenie informacyjne? Zakładam, że nie, więc ja pisze nie dotyczy. Rubryki 6 w ogóle nie wypełniasz (albo piszesz nie dotyczy, lub przekreślasz), nr ogłoszenia podajesz w rubryce 7
a robiłaś wstępne ogłoszenie informacyjne? Zakładam, że nie, więc ja pisze nie dotyczy. Rubryki 6 w ogóle nie wypełniasz (albo piszesz nie dotyczy, lub przekreślasz), nr ogłoszenia podajesz w rubryce 7
0
2024-08-08 11:34 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy