Forum

Powrót Udostępnienie korespondencji z oferentami przed wyborem najkorzystnieszej oferty

P.

Paweł .....

4

Witam serdecznie!
Czy korespondencję z wykonawcami, która ma na celu wyjaśnienie treści oferty, mogę potraktować jako ofertę sensu largo i udostępnić w tym zakresie korespondencję z innymi oferentami przed wyborem najkorzystniejszej oferty? Natomiast pozostałą korespondencję niedotycząca treści oferty zamierzam udostępnić po wyborze najkorzystniejszej oferty.
Witam serdecznie! Czy korespondencję z wykonawcami, która ma na celu wyjaśnienie treści oferty, mogę potraktować jako ofertę sensu largo i udostępnić w tym zakresie korespondencję z innymi oferentami przed wyborem najkorzystniejszej oferty? Natomiast pozostałą korespondencję niedotycząca treści oferty zamierzam udostępnić po wyborze najkorzystniejszej oferty.
0
2024-08-01 10:21 0

P.

Paweł .....

4

temat rzeka; widzę, że ju poruszany na forum ;) - w każdym choć razie po rozmowie z radcą przepis postanowiłem zastosować literalnie
temat rzeka; widzę, że ju poruszany na forum ;) - w każdym choć razie po rozmowie z radcą przepis postanowiłem zastosować literalnie
0
2024-08-01 10:49 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy