Forum

Powrót Ogłoszenie o wykonaniu umowy co zrobić?

E.

Elżbieta .....

0

Witam. Proszę o pomoc. Musze zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy. Umowa zawarta na 2 pakiety każdy ma inny termin realizacji. Wiem, że powinnam na 1 umowę zrobić 1 ogłoszenie po zakończeniu realizacji ostatniej części, ale w Pakiecie 1 umowy nie wykonano w pierwotnie określonym terminie, gdyż był aneks wydłużający termin realizacji w tym Pakiecie, a w Pakiecie 2 wykonano w pierwotnie określonym terminie, natomiast w sekcji V pkt.5.3. nie można przecież tego wpisać odrębnie dla każdej części tylko dla jednej. Czy powinnam w takim razie zrobić 2 ogłoszenia o wykonaniu umowy dla każdej części?
Witam. Proszę o pomoc. Musze zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy. Umowa zawarta na 2 pakiety każdy ma inny termin realizacji. Wiem, że powinnam na 1 umowę zrobić 1 ogłoszenie po zakończeniu realizacji ostatniej części, ale w Pakiecie 1 umowy nie wykonano w pierwotnie określonym terminie, gdyż był aneks wydłużający termin realizacji w tym Pakiecie, a w Pakiecie 2 wykonano w pierwotnie określonym terminie, natomiast w sekcji V pkt.5.3. nie można przecież tego wpisać odrębnie dla każdej części tylko dla jednej. Czy powinnam w takim razie zrobić 2 ogłoszenia o wykonaniu umowy dla każdej części?
0
2024-07-31 08:46 0

K.

Kinga .....

Fachowiec 499

jak masz jedną umowę to jedno ogłoszenie. a skoro był aneks wydłużający to jak dla mnie wszystko wykonano w pierwotnym terminie- więc zaznaczasz TAK i po problemie.
A tak na przyszłość to najlepiej mieć jedna część jedna umowa choć to kłoptliwe
jak masz jedną umowę to jedno ogłoszenie. a skoro był aneks wydłużający to jak dla mnie wszystko wykonano w pierwotnym terminie- więc zaznaczasz TAK i po problemie. A tak na przyszłość to najlepiej mieć jedna część jedna umowa choć to kłoptliwe
0
2024-07-31 09:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy