Forum

Powrót brak vatu w ofercie

I.

Izabela .....

1

Witam,
co zrobić w sytuacji, gdy wykonawca pominął w formularzu ofertowym i nie wpisał wymaganej stawki podatku vat - podał tylko cenę brutto. Z innych dokumentów składanych wraz z ofertą nie jestem w stanie też tego wywnioskować. Czy oferta jest do odrzucenia? Co mogę jeszcze zrobić? Czy wyjaśnienia treści oferty pozwolą mi uzupełnić ten brak? czy jest to niedopuszczalne? Uzupełniona stawka vat w żaden sposób nie zmieni oceny oferty i pozycji w rankingu
Witam, co zrobić w sytuacji, gdy wykonawca pominął w formularzu ofertowym i nie wpisał wymaganej stawki podatku vat - podał tylko cenę brutto. Z innych dokumentów składanych wraz z ofertą nie jestem w stanie też tego wywnioskować. Czy oferta jest do odrzucenia? Co mogę jeszcze zrobić? Czy wyjaśnienia treści oferty pozwolą mi uzupełnić ten brak? czy jest to niedopuszczalne? Uzupełniona stawka vat w żaden sposób nie zmieni oceny oferty i pozycji w rankingu
0
2024-07-29 13:00 0

A.

Alicja .....

Fachowiec 360

Wystąpić do wykonawcy o wyjaśnienie treści oferty. Może wykonawca korzysta z jakiegoś zwolnienia. Czy w ofercie wykonawca podawał także cenę netto czy tylko cenę ofertową brutto.
Wystąpić do wykonawcy o wyjaśnienie treści oferty. Może wykonawca korzysta z jakiegoś zwolnienia. Czy w ofercie wykonawca podawał także cenę netto czy tylko cenę ofertową brutto.
0
2024-07-29 16:37 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy