Forum

Powrót Formularz oferty

J.

Julia .....

1

Hej, Wykonawca w formularzu oferty w pozycji w, której wymienia się jakie dokumenty i oświadczenia stanowią część oferty, wypisał załącznik, którego nie dołączył,ale też widzę, że ten załącznik nie będzie go dotyczyć (było na nim oświadczenie podmiotu udostępniającego zasoby, lecz Wykonawca w innym oświadczeniu zaznaczył , iż nie podlega za zasobach innych podmiotów. Jak widzicie tą sytuację?
Hej, Wykonawca w formularzu oferty w pozycji w, której wymienia się jakie dokumenty i oświadczenia stanowią część oferty, wypisał załącznik, którego nie dołączył,ale też widzę, że ten załącznik nie będzie go dotyczyć (było na nim oświadczenie podmiotu udostępniającego zasoby, lecz Wykonawca w innym oświadczeniu zaznaczył , iż nie podlega za zasobach innych podmiotów. Jak widzicie tą sytuację?
0
2024-07-29 08:19 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

Jeśli masz inne oświadczenie, z którego wynika, że nie bedzie polegał z zasobów to ja bym nie drążyła tematu. Chyba, że jest coś w tym oświadczeniu co jednak powinien zaznaczyć mimo wszystko np. nie dotyczy.
Ale powiem szczerze, że jestem ciekawa innych odpowiedzi.
Jeśli masz inne oświadczenie, z którego wynika, że nie bedzie polegał z zasobów to ja bym nie drążyła tematu. Chyba, że jest coś w tym oświadczeniu co jednak powinien zaznaczyć mimo wszystko np. nie dotyczy. Ale powiem szczerze, że jestem ciekawa innych odpowiedzi.
0
2024-07-29 08:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy