Forum

Powrót kwota na sfinansowanie zadania 0 zł

D.

Dorota .....

3

Witam, spotkałam się z sytuacją, gdzie zamawiający jako kwotę na sfinansowanie zadania przed otwarciem ofert podaje 0 zł...czy praktykujecie to? Czy tak można w ogóle? Spotkaliście się z orzeczeniami w tej sprawie może?
Witam, spotkałam się z sytuacją, gdzie zamawiający jako kwotę na sfinansowanie zadania przed otwarciem ofert podaje 0 zł...czy praktykujecie to? Czy tak można w ogóle? Spotkaliście się z orzeczeniami w tej sprawie może?
0
2024-07-26 08:13 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

Nigdy z czymś takim się nie spotkałam, ale osobiście uważam, że nie jest to ok zachowanie.
A może z dokumentacji wynikało, że będzie 0 zł? Jakas praca społeczna/charytatywna? Tak głośno myślę. Chociaż to musi być i tak odpłatne...ale fantazja zamawiających nie ma granic
Chetnie poczytam innych opinie
Nigdy z czymś takim się nie spotkałam, ale osobiście uważam, że nie jest to ok zachowanie. A może z dokumentacji wynikało, że będzie 0 zł? Jakas praca społeczna/charytatywna? Tak głośno myślę. Chociaż to musi być i tak odpłatne...ale fantazja zamawiających nie ma granic Chetnie poczytam innych opinie
0
2024-07-26 08:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy