Forum

Powrót Brak potwierdzeń weryfikacji podpisów

M.

Marcjanna .....

3

Drodzy Zamawiający,
niespodziewanie moje postępowanie zostało skontrolowane po ponad 3 lat od jego zakończenia. Udostępniłam kontrolującym wszystkie dokumenty, nie mam jednak zachowanych poświadczeń weryfikacji podpisów. Na pewno je sprawdzałam, jednak nie mam ani plików, ani wydruków. Czy samo wyjaśnienie im wystarczy?
Było to moje 2 postępowanie z nową ustawą i nie miałam doświadczenia. Teraz już zapisuję weryfikację...
Drodzy Zamawiający, niespodziewanie moje postępowanie zostało skontrolowane po ponad 3 lat od jego zakończenia. Udostępniłam kontrolującym wszystkie dokumenty, nie mam jednak zachowanych poświadczeń weryfikacji podpisów. Na pewno je sprawdzałam, jednak nie mam ani plików, ani wydruków. Czy samo wyjaśnienie im wystarczy? Było to moje 2 postępowanie z nową ustawą i nie miałam doświadczenia. Teraz już zapisuję weryfikację...
0
2024-07-24 09:17 0

A.

Anna .....

1

Przez jaki program weryfikowałaś podpisy? Czasami platformy mają coś takiego jak "Twoje weryfikacje".
Przez jaki program weryfikowałaś podpisy? Czasami platformy mają coś takiego jak "Twoje weryfikacje".
0
2024-07-24 09:25 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy